Lilypie 6th to 18th Ticker

Lilypie 2nd Birthday Ticker

Wednesday, October 18, 2006

Fuld knald på bebse!


Ja det er hvad der er i øjeblikket og de sidste timer. Og så er nyeste hobby for det lille myr at sætte en fod, eller hvad det nu er lige i siden på mig, og så trykke til Avs sådan rigtig svie. Den fik lige et skub iaftes, men så bliver farmand sur. "Du må ikke drille den", jamen det er da den, der driller!

Preben havde købt den nye Ice age. Nej hvor blev Jonas glad, den måtte vi jo se, når vi havde spist. Og der var da en god film. Selv for os voksne var der ingen problemer med at blive siddende. En lille smule uhyggelig, specielt når man ved, hvordan Jonas har det med spøgelser og krokodiller, der "bider hårdt", så var de der vandmonstre måske lidt slemme. Jamen ellers underholdning for alle pengene!!! -Og Jonas ville se den igen med det samme. Det fik han nu ikke lov til, så gik han ind og legede lidt med sine tog. Ellers en god feriegave fra mormor og farmor! Her ligger han med hele samlingen og ser film i Skagen.















Har fået sovet dejlig længe idag så ingen problemer, og mangler nu kun 1 nattevagt i denne runde, og så er der kun en natteuge tilbage inden jeg går på barsel. Bliver det bare lige dejligt eller hvad?! (JA!!!)

0 Comments:

Post a Comment

<< Home